Više od estetike

by Yachts Croatia

Villeroy & Boch

Premium brend Villeroy & Boch ima 269 godina iskustva u inovacijama i dizajnu, ali i kvalitetu i razinu usluge koje toj tvornici omogućuju ispunjavanje želja njezinih kupaca

Kao jedan od najstarijih i najpoznatijih europskih brendova, Villeroy & Boch posjeduje značajnu stručnost u dizajnu još od svog osnutka daleke 1748. Njihovo posuđe utjelovljuje vrhunsku kvalitetu – od pažljivog odabira isključivo najboljih sirovina, bezolovnih i dvostruko pečenih glazura, te netoksičnih boja za dekoriranje, do inovativnih tehnika proizvodnje koje omogućuju izradu neobičnog dizajna. Rezultat toga jest porculan vrhunske kvalitete ‘Made in Germany’, neobičnih oblika, boja i dekora.

Villeroy Boch

Villeroy & Boch

Posuđe Villeroy & Boch sadrži kolekcije s više od 70 praktičnih i višenamjenskih artikala, uključujući artikle koji se nadopunjuju, te tako omogućuju korisnost, jednostavnije čišćenje i optimalno skladištenje. Iznimna čvrstoća je zajamčena u svakodnevnoj uporabi. Nadalje, vrhunska kvaliteta materijala ovaj porculan čini otpornim na mehanička oštećenja. Zahvaljujući izvanrednim i jedinstvenim tehnikama ukrašavanja, Villeroy & Boch kupcima može ponuditi vlastiti dizajn i kreacije po narudžbi, udovoljavajući tako svim željama i idejama svojih kupaca.

Villeroy Boch

Villeroy & Boch

Izrada svih proizvoda je pažljiva i na visokoj profesionalnoj razini: porculan se dekorira po željama kupaca, kristal se besprijekorno pjeskari, a pribori za jelo urezuju graviranjem ili štampanjem, ovisno o željama kupca. To daje posuđu, priboru za jelo i čašama individualni akcent kojim se naglašava posebnost nekog restorana, hotela ili jahte. Otmjena, bijela New Wave kolekcija privlači pozornost izvanrednim dizajnom, što stavlja u prvi plan jedinstveni oblik i karizmatičnu moć. Potpuna prozračnost kreirana kroz svaki artikl utjelovljenje je načela ‘manje je više’, što garantira da će se i uklopiti na svaki postavljeni stol.

Čokoladno iskustvo za osjetila
Cigar Smoking World Championship 2017