Seventy by Sergio Tegon

by Yachts Croatia

Talijanski dizajn i rafinirana elegancija krojeva

Kao savršen uvod u dugo i toplo ljeto poznati luksuzni brand Seventy pripremio je atraktivna sniženja kojima rijetko koja modna klasičarka može odoljeti. Bezvremenski i senzualni statement komadi bazirani na luksuznim visokokvalitetnim tkaninama i opuštenim, ogoljenim siluetama ostavljaju upečatljiv prvi dojam, dok pristupačne cijene otežavaju odabir samo jednog odjevnog predmeta.

Seventy By Sergio Tegon

Seventy By Sergio Tegon

Ovim jednostavnim, casual i svesezonskim komadima akcent daju prugice, etno uzorci, reinterpretirani životinjski uzorak te geometrijski printevi, naglašavajući ljetne modne vibracije. Materijali su luksuzni, dodatno naglašeni hrabrim kombiniranjem boja. Izvezena kineska svila, čipka, prirodna pletiva i organski pamuk, bojani u prirodne tonove poput bijele, navy plave, boje duhana i maslinasto zelene s pop out akcentima ružičaste, nebeski plave i crvene, na suvremen način će istaknuti ljepotu vaše siluete i naglasiti modni ukus.

Seventy By Sergio Tegon

Seventy By Sergio Tegon

Seventy pidžama odijela, napravljena od najfinije svile, voluminozne koktel haljine, statement hlače u raznolikim krojevima i linijama, kao i jakne u dugačkim i predimenzioniranim modelima, dostupni su po cijenama nižim za 50%. Lepršave lanene i pamučne košulje koje prkose unificiranom dress codu i zrače zaigranim šarmom jeftinije su za 30%. Odaberite svoje favorite iz Seventy by Sergio Tegon kolekcije i zadovoljno shoppingirajte po fenomenalnim cijenama.

Kolekcija inspirirana tradicijom i talijanskim stilom
Calzedonia’s #GirlGang