Nova oaza luksuza

by Yachts Croatia

U centru Zagreba otvorena je nova luksuzna destinacija za kupnju i servis satova Rolex

Obitelj Mamić, zastupnik prestižnog brenda Rolex, okupila je svoje uvažene klijente i najbliže poslovne partnere na svečanom otvorenju novog butika i servisnog centra. Kao višedesetljetni partneri, obitelj Mamić i Rolex su na inauguraciji, uz veleposlanika Švicarske, njegovu ekscelenciju gospodina Stefana Estermanna, uvaženim gostima predstavili novu luksuznu poslovnicu u samom centru Zagreba, u Ulici Frane Petrića 7. Novi butik s prekrasnim ambijentom i posebnom atmosferom oduševio je brojne uzvanike iz gospodarskog, znanstvenog, kulturnog i sportskog svijeta, koji su s nestrpljenjem dočekali novu poslovnicu u centru Zagreba.

Mamić Rolex Butik Zagreb

Rolex Cellini Moonphase

Zajednički projekt Rolexa i obitelji Mamić izveden je po najvišim standardima i uz podršku iz Švicarske te koordinaciju s arhitektonskim uredom 3P, na čelu s arhitektom Janom Pivcem. Prostor na prestižnoj lokaciji prostire se na 300 četvornih metara te svojim sofisticiranim i elegantnim interijerom, kvalitetnim materijalima i najsuvremenijom servisnom opremom, predstavlja nezaobilaznu destinaciju za kupnju i servis satova s prepoznatljivom Rolex krunom. Obitelj Mamić, zastupnik i ponosni član Rolex obitelji već više od 40 godina, okupila je svoje dugogodišnje klijente, ujedno i drage prijatelje i partnere, kako bi svečano otvorili još jedan butik. Veleposlanik Švicarske u Republici Hrvatskoj, njegova ekscelencija gospodin Stefan Estermann, istaknuo je da je obitelj Mamić istinski ambasador Švicarske u Republici Hrvatskoj kroz svoje dugogodišnje djelovanje i suradnju s Rolexom, koji je pojam švicarskog gospodarstva.

Mamić Rolex Butik Zagreb

Stefan Estermann, Stefano Erard, Mira Mamić, Pero Mamić, Lucija Mamić, Hrvoje Mamić

Nakon simboličnog rezanja vrpce, okupljeni su imali priliku ekskluzivno razgledati novootvoreni butik, a nije nedostajalo ni druženja i zabave uz prigodnu zakusku. Posebno ih je oduševio Rolex Cellini Moonphase, novi model Cellini kolekcije koji ima ekskluzivan prikaz Mjesečeva ciklusa. Cellini Moonphase ima kućište promjera 39 mm, dolazi isključivo u 18-karatnom Everose zlatu te prikazuje Mjesečeve mijene na ručno rađenom plavom emajliranom brojčaniku s punim mjesecom od meteorita. Rolex patentirani Moonphase modul astronomski je točan 122 godine, nakon čega je potrebno napraviti korekciju od samo jednog dana. U novom butiku posjetitelji i kupci mogu, uz profesionalnu i stručnu uslugu, razgledati i isprobati opsežnu kolekciju, po istim standardima kao u bilo kojoj drugoj svjetskoj metropoli. Obitelj Mamić je u potpunosti posvećena svojim klijentima te se uvijek trudi pomoći im u idealnom odabiru prema njihovoj osobnosti te životnom stilu. http://www.mamic.com.hr

 

Bang & Olufsen zvuk luksuza
Cigar Club Mareva među zvijezdama