Kristalno jasno

by Yachts Croatia

Relativno se malo tvrtki bavi obradom i prometom stakla, staklarskim proizvodima i pratećim materijalima, zbog kompleksnosti te djelatnosti, a tvrtka Kristal jedna je od vodećih u regiji

Prije gotovo tri desetljeća u Vitezu je pokrenuta mala staklarska radionica, a danas se u njihovu pogonu obradi i distribuira oko 800.000 četvornih metara stakla godišnje. Inovativnim proizvodima i novim rješenjima u staklarskoj industriji, Kristal svojim kupcima jamči visoku kvalitetu i fleksibilnost. Također, kupcima je na raspolaganju stručna pomoć prilikom odabira vrste stakla, njegove funkcionalnosti, efikasnosti i sigurnosti, kao i transport i ugradnja stakla za vanjsku i unutrašnju primjenu. U njihovu širokom asortimanu proizvoda možete naći stakla za kuhinje i kupaonice (tuš-kabine, ogledala, umivaonici), staklene pregrade, vrata, stubišta, ograde, nadstrešnice, krovove, sve vrste staklenih fasada, izo stakla, protupožarna i balistička stakla te stakla za brodove.

Kristal

Kristal – www.kristal.eu

Precizna obrada i pouzdana usluga cilj je menadžmenta od početka postojanja tvrtke pa, sukladno tome, redovito istražuju tržišta i investiraju u kvalitetnu i sofisticiranu opremu, te kontinuirano educiraju kadar u cilju distribucije kvalitetnog proizvoda. Tvrtka posluje po svim europskim standardima i sa značajnim rastom izvoza u susjedne zemlje i EU, a najbolji dokaz kvalitete su razni međunarodni certifikati, kao i brojne referencije diljem Bosne i Hercegovine, susjednih država i članica EU-a.

Top 5 Croatian Luxury Properties
‘La Casa’ luksuznih satova