Komadić raja u Hrvatskoj

by Yachts Croatia

Agencija Croatia Sotheby’s International Realty uspješno spaja jedinstvene kuće s jedinstvenim ljudima zahvaljujući globalnom znanju i lokalnoj ekspertizi

Kristalno plavo more, mnoštvo otočića, miris borova i energija privlače sve više inozemnih posjetitelja koji u Hrvatskoj pronalaze svoj novi dom. Bilo da se radi o privatnim ili pravnim osobama koje traže pravu nekretninu ili projekt na našoj obali, svi oni odabiru pouzdanog partnera za ostvarenje svog sna. Croatia Sotheby’s International Realty tim, na čelu s direktorom Markom Pažaninom, etablirali su se na tržištu kao istinski znalci i stručnjaci u području trgovine luksuznim nekretninama. Tome u korist govori i portfelj s oko 200 nekretnina na različitim lokacijama uz obalu koje oduzimaju dah, ali i veliki broj premium projekata koji se nude na direktan upit.

Croatia Sothebys

U svijetu luksuza, osim estetike, arhitekture i dizajna, važan je i cjelokupan doživljaj koji nekretnina pruža

‘Globalno znanje i lokalna ekspertiza u poznavanju tržišta argumenti su zašto angažirati upravo nas da vam pomognemo ostvariti vašu ideju i želju. Iza nas stoji globalni brend Sotheby’s International Realty®, koji nam omogućava da određenu nekretninu pronesemo u svaki kutak svijeta putem 22.000 agenata u mreži, ali i da možemo jednostavno komunicirati s klijentima iz bilo kojeg kutka svijeta koji traže svoj komadić raja upravo u Hrvatskoj’, ističe Marko Pažanin. Tržišne prilike su se promijenile i Hrvatska je postala tražena destinacija za kupovinu nekretnina, ali i investicije. Cijene nekretnina u proteklom su razdoblju porasle za oko 20% i nastavit će rasti upravo zbog takve potražnje, ali i nedovoljnog broja objekata koji zadovoljavaju kriterije inozemnih kupaca.

Croatia Sothebys

Putovanje kroz svijet nekretnina treba biti neopterećeno, a upravo zato su tu iskusni vodiči iz Croatia Sotheby’s International Realtyja

‘Hrvatska je mala zemlja, ali ima mnoštvo toga za ponuditi. Tržište se munjevito uspinje i glas o njemu se širi preko Europe, Rusije, Ujedinjenih Arapskih Emirata pa čak i Indije i Kine. Internacionalni kupci u Hrvatskoj traže luksuzne vile, prvi red do mora i u jezgrama povijesnih gradova poput Dubrovnika, Splita i Opatije. Također su jako tražena građevinska zemljišta s projektima prvi red do mora te investicijski projekti na izvrsnim lokacijama’, kazuje Pažanin. Atraktivna obala s više od 1.200 otoka, gradovi s kulturno-povijesnim naslijeđem pod zaštitom UNESCO-a i izuzetne nekretnine koje ih krase svake godine mame sve više posjetitelja koji se zaljubljuju u Hrvatsku, a Croatia Sotheby’s International Realty im svakako olakšava tu odluku.

Fotografije Croatia Sotheby’s International Realty

Golf vozilo iz budućnosti
Harley Davidson Fat Bob