Hedonizam na hrvatski način

by Yachts Croatia

Croatia Sotheby’s International Realty Portfolio

Ploveći hrvatskom obalom zaljubili ste se u njezine otoke i krajolike, ali i vjerojatno zamislili kako bi bilo provesti više vremena u tom idiličnom okruženju. Zahvaljujući prirodnim ljepotama Hrvatske i portfelju prestižnog Croatia Sotheby’s International Realtya, tu ideju nije tako teško ostvariti. Između više od 200 luksuznih vila koje se nalaze u ovom portfelju izdvojili smo dvije vile i jedan resort koji će vas nadahnuti da u ovoj zemlji pronađete svoje utočište i odmorište od užurbane svakodnevice.

Sothebys, Figs and Olives Resort

Figs and Olives Resort: 4 sobe, 4 kupaonice, 499 m2 površina nekretnine

U pitoresknom Primoštenu smjestio se luksuzni resort sa sedam ekskluzivnih vila iz kojih se pruža prekrasan pogled na jednu od najljepših uvala na Jadranu. Blizina tri grada pod zaštitom UNESCO-a, dva nacionalna parka, kristalno čisti Jadran i jedinstven pogled koji se pruža iz ovog resorta čine ga prilikom koju ne želite propustiti upravo zbog ultimativnog komfora i veličanstvenog iskustva koje pruža. Svaka od vila u resortu prodaje se zasebno.

Sothebys, Villa Novitas

Villa Novitas: 6 soba, 6 kupaonica, 700 m2 površina nekretnine, 1.200 m2 površina zemljišta

Luksuzno i privatno zdanje na otoku Murteru izgrađeno je 2016. godine i svakim svojim dijelom odiše modernim elementima koje je pažljivo dizajnirao arhitektonski studio Dva arhitekta. Prilikom gradnje korišteni su najviši europski standardi te najmodernija oprema. Stvorena za ljetno uživanje i pogodna za druženja, vila Novitas pruža potpunu privatnosti koju joj omogućuje vrt s bogatim nasadima palmi i raslinja.

Sothebys, Villa White Jewel

Villa White Jewel: 4 sobe, 7 kupaonica, 450 m2 površina nekretnine, 1.010 m2 površina zemljišta

Građena 2017. godine, vila White Jewel predstavlja savršen spoj tradicionalnog i modernog dizajna. Okućnica je uređena brazilskom tikovinom Ipea Lapacho, istarskim Kanfanar kamenom, a unutrašnjost obogaćena Brescia stone mramorom, koji je rađen u posebnoj tehnici ‘otvorene knjige’, prvi put korištene u znamenitoj Aja Sofiji, što daje ovoj vili poseban grandiozan ugođaj.

Fotografije Croatia Sotheby’s International Realty

Golf dostupan svima
Nakit oblikovan pričama